Dienst verlening tijdens corona maatregelen

16/03/2020 - 14:25

Beste diereigenaars, onze dienstverlening blijft zoals ze is! Zoals altijd werken we dagelijks na afspraak en wordt er gepoetst en ontsmet. Handen wassen gebeurt hier minstens na elk consult en voor elke chirurgische ingreep grondig. Tijdens de dag worden deurklinken en betaalterminals meermaals ontsmet. Heeft u zelf ziekteverschijnselen, stel uw afspraak dan uit. Dit Coranavirus kan niet overgaan op uw huisdieren en omgekeerd. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op: 0494 86 71 33

Dienst verlening tijdens corona maatregelen

Beste diereigenaars,
onze dienstverlening blijft zoals ze is!

Zoals altijd werken we dagelijks na afspraak en wordt er gepoetst en ontsmet.
Handen wassen gebeurt hier minstens na elk consult en voor elke chirurgische ingreep grondig.
Tijdens de dag worden deurklinken en betaalterminals meermaals ontsmet.

Graag vragen we als praktijk aan iedereen om zich aan de volgende richtlijnen te houden indien u met uw dier langskomt:

  • Heeft u zelf ziekteverschijnselen, stel uw afspraak dan uit of laat iemand anders met uw dier langskomen. De afspraak verplaatsen kan ook altijd.
  • Het is belangrijk om de infectiedruk zo laag mogelijk te houden, daarom zouden we willen vragen om met het minimum aantal personen langs te komen. Wij werken enkel op afspraak, hierdoor kunnen we het aantal mensen in de wachtzaal beperken. Probeer dan ook om op tijd te komen, zodat alles vlot verloopt en zo zullen er nooit veel mensen tegelijk in de wachtzaal zijn.
  • Geeft de dierenartsassistent en de dierenarts geen hand. We weten dat dit uit vriendelijkheid komt, maar momenteel is een verbale goedendag even goed. Hou ook voldoende afstand.
  • Als laatste, hou jullie ook aan de algemene maatregelen van de overheid om de verspreiding van het virus te minimaliseren.
  • Gelieve zo veel mogelijk met Bancontact te betalen.

Dit Coranavirus kan voor zover gekend niet overgaan op uw huisdieren en omgekeerd.
Heeft u nog vragen, neem gerust contact op: 0494 86 71 33